"Analýzy tohto výrobku vykonávali v Rakúsku. Nameraná hodnota bola 0,026 mg/kg fipronilu. Minimálny reziduálny limit je stanovený na 0,005 mg/kg," spresnila veterinárna správa.
Minimálny obsah fibronilu je dosiahnutý aj prekročený, slovenský spotrebiteľ bude spokojný. Toto veterinárna správa naozaj spresnila. Alebo to tak spresnil nejaký pissálek?
spitého Junkersa, mi vo východnej Europe máme iné chute. To by bolo porušenie ľudských práv. Len sa čudujem, že to neobjavil súdruh bielovranovič euroobčan Benčík, veď sú to extrémne jedy a on je lovec extrémistov.
zvlaštne je že už kuchárom v hoteloch a reštauráciach sa nechce nič už variť ,amé polotovary . Keduž aj vajcia sa im nechce variť jednoducho šialené až kriminalne. Skurvený kuchtíci klamu a ničia nám zdravie.
Hlavne, že kuchári sa hrajú na celebrity a v televíziách sa predvádzajú, ako to oni robia. Často nás chcú poučovať o zdravej výžive. A v najlepších (lepšie povedané najdrahších) hoteloch nám urobia praženicu zo sušenej vajcovej zmesi. To hraničí s podvodom zo strany kuchárov.
v kuchyni sa to nechytilo. https://ekonomika.sme.sk/c/675... Ej hla ale chytilo sa to u mudrákov ktorý sa snažia poúčať v TV ľudí ako gurmánsky variť. Vedia len mudrovať a predvádzať sa keď je zapnutá TV kamera. Na Slovensku nebude ešte dlho reštaurácia s Michelinskou hviezdou. :-(
Minmaximálny
Minimálny obsah fibronilu je dosiahnutý aj prekročený, slovenský spotrebiteľ bude spokojný. Toto veterinárna správa naozaj spresnila. Alebo to tak spresnil nejaký pissálek?